Tuesday, December 14, 2010

freedom with me =D

im done my SPM examination! yeahhh!!and im done my school session =D HAHA . no more books, white uniform, wake up early in de morning, back from school on 3.10, suck school's rule, koperasi! haha. n whatever yg aku terpakasa buat selama di alam persekolahan. huuhuu. actly, deep,deep in my heart... berat hati gak la ak tinggal kan sekolah. ape boleh buat hanya akan merindui setiap saat di sekolah. 11 thn aku sekolah aku ada 4buah sekolah dah. huhuu. stndard 1-6 dekat SK TUAN SYED JAN AL-JEFFRI SP KEDAH, form 1(2minggu je) dekat SMK SUNGAI LAYAR SP KEDAH. then, smbung smpai form 3 dekat SMK JATI IPOH PERAK. form 4-5 SMK TMN INDERAWASIH PRAI PENANG. hidup merantau mcm nih lahh. aku rindu sgt2 sume kwn2 aku kat setiap sekolah aku. ninon,ili,nina,lin,dila,athe,kina,syafa,eiza,mina for sure! huhuuuu. rindu korg bebb.. now aku kena belajar utk jadi budak yg xberperangai seperti budak sekolah. susahnye. dah xboleh itu, ini. duhh nyampah. lantak laa. aku adalah aku. ta payah gedik nak jdi org len. ape2 pun aku kena bersikap pra-dewasa. HAHA ahh, tatau nak ckp pe dah. daaa. enjoy my life as pelajar lepasan SPM =D

1 comment:

  1. follow dah.. follow me bck yaa

    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/

    ReplyDelete